sauvat

START

LOPPET

Start Loppet on suunniteltu vaativille hiihtäjille, jotka edellyttävät sauvoilta toimivuutta ja kestävyyttä. Sauvaputki on 17 mm halkaisijaltaan ja valmistettu kestävästä HS hiilikuidusta.

Hinta 89

Lisätietoja >>

 

WINNER FREE

Start Winner on laadukas hiihtosauva aktiivisille hiihtäjille ja kilpahiihtäjille. HS-hiilikuidusta valmistettu 17 mm sauvaputki kestää kovaakin käyttöä. Vapaamittainen sauva lyhennetään hiihtäjän pituuden ja tarpeiden mukaan.

Hinta 129

Lisätietoja >> 

RACE FREE

Start Race kilpasauvan putki on valmistettu korkealaatuisesta High Modulus (HM) hiilikuidusta. Sauvaputken 17 mm halkaisija yhdessä HM – hiilikuidun kanssa tuo sauvaan kilpahiihdon vaatiman jäykkyyden ja keveyden.  

Hinta 229

Lisätietoja >> 

SPORT

Start Sport sauva on tarkoitettu aktiiviselle kuntoilijalle. HS hiilikuidusta valmistettu 17 mm jäykkä sauvaputki kestää kovaakin käyttöä.

 Hinta 59 €

Lisätietoja >>

SNOW JUNIOR

Start Snow Jr on komposiittiputkella varustettu lasten perussauva. Sauvassa on turvalliset ja kestävät komponentit.

Hinta 29 €

Lisätietoja >>

 

REX

R1

Suomessa valmistettu huippukilpasauva. 100 % XT-60 hiilikuitu ja ristikkäiskudos aikaansaavat markkinoiden keveimmän sauvaputken, huippuhiihtäjien vaatiman jäykkyyden ja huippuswingin.

Hinta 129 €

Lisätietoja >>

 

R3

Kilpasauvan ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. 100 % HS hiilikuitu takaa riittävästi jäykkyyttä isokokoisellekin hiihtäjälle.

 Hinta 99 €

Lisätietoja >>

Acadia

Kevyt 60 % hiilikuitua sisältävä komposiittisauva soveltuu hyvin aktiiviselle harrastajalle. Soveltuu jäykkyytensä puolesta myös luistelusauvaksi.

 Hinta 59 €

Lisätietoja >>